hypnobirthing logo

Jouw beste hypnobirthing tips!

Voor een positieve bevalling

Het MEEST ONLOGISCHE dat je tijdens het persen kan doen,
maar wat bijna elke barende vrouw doet.

Laat mij jou helpen naar een betere ervaring

Simpel thuispakket

Optie 1

Voor diegenen die niet echt veel oefeningen wil gaan doen, heb ik een online pakket samengesteld. Dit zijn in totaal 6 ontspannende luistersessies die helpen met de angsten omvormen of herprogrammeren, het vertrouwen vergroten en de ademhaling voor de weeën te oefenen..

Complete thuiscursus

Optie 2

Een speciaal samengesteld online programma dat je lekker vanaf huis in je eigen tijd kan volgen. In 8 krachtige en makkelijk te volgen modules, leer je hoe je je weeën de baas bent, hoe je jezelf herpakt in momenten van stress of pijn, Je gaat aan de slag met je zorgen of angsten en leert je hoe je jouw vertrouwen een grote boost geeft. Ook hoe je een dramabevalling kan voorkomen en de pijn vermindert, komt aan bod.

Cursus met docente

Optie 3

Volg een cursus op locatie of online, zodat je goed voorbereid bent. In de cursus komen ademhaling (voor ontspanning, voor de weeën en voor de persfase), diepe ontspanningstechnieken, krachtige affirmaties, behulpzame houdingen, massage, geboorteplan, herprogrammering van jouw ‘rugzakje’ en praktische tips en technieken samen. Deze cursussen vinden plaats over 1 dag of 2 dagdelen over heel Nederland en België, samen met je geboortepartner.